Reviews

Reviews

Laat gerust een review achter. Ik ben heel benieuwd wat je van mij en de reportage vond! Zo help jij mee om anderen een beeld van Foto Turmel te geven.

Required Field

Wat vond je van de reportage en de fotograaf?
Input this code: 

Hier lees je de ervaringen van anderen:

Wat nou als het wel lukt?

Afgelopen februari zijn wij in de Italiaanse sneeuw van het plaatsje Livigno getrouwd in het bijzijn van vrienden en familie.

Erica werd ons onder de aandacht gebracht door onze enthousiaste trouwambtenaar welke wel iemand wist die de uitdaging aan zou durven om speciaal voor de trouwfoto’s over te vliegen voor 2 dagen.

We zijn super blij met de foto’s welke Erica van ons, de locatie en onze gasten heeft weten te maken. Waar we wisten dat het maken van foto’s in de winter niet eenvoudig is heeft Erica met een lach meegegleden door de sneeuw om op de meest fantastische locatie ons geluk vast te leggen. De reacties op de foto’s van zowel de mensen die er wel als niet bij waren zeggen alles.

We konden onze gasten met ons bedankkaartje direct voorzien van een link naar een website, waarvoor wij reeds een fotoselectie hadden gemaakt, zodat zij nogmaals van onze fantastische dag konden genieten.

Lena en Daniel

Bruiloft

Erica heeft onze bruiloft gefotografeerd.

Wij zijn haar enorm dankbaar voor de onwijs mooie foto’s die wij van haar hebben ontvangen!

De meest kleine, maar hele belangrijke details heeft zij weten vast te leggen en maken een herinnering voor het leven.

Ondanks dat ons zoontje absoluut niet stond te wachten op foto’s maken heeft ze toch een aantal foto’s gemaakt op een manier die hem echt weergeven zoals hij echt is.

De hele dag ging ongedwongen en we kwamen zelfs foto’s tegen waarvan wij nooit door hebben gehad dat ze gemaakt zijn wat ons weer het gevoel geeft dat ze echt met ons samen de mooie momenten heeft beleefd.

Door de mooie foto’s beleven wij de dag steeds weer opnieuw als wij ze bekijken!

Smeenge

De dag super vastgelegd

Erica’s stijl van fotograferen sprak ons gelijk heel erg aan. En na een super geslaagde pre-weddingshoot, waar ze echt de tijd voor nam, hadden we er alle vertrouwen in.

Tijdens de pre-weddingshoot kregen we ook echt het gevoel hadden dat zij onze stijl/vibe snapte. Dit nam ze mee naar de bruiloft waar ze volledig op de achtergrond opereerde en daardoor foto’s opleverde die boven verwachting waren.

Alle spontaniteit en emoties van de dag zijn super vastgelegd. Met de reportage van Erica hebben we foto herinneringen van onze mooiste momenten. En een fijne aanvulling daarop is dat je er gelijk een album bij krijgt. Zodat je daar niet zelf mee aan de slag hoeft.

Rutger & Rhodé

Kwaliteit

Kwaliteit!
Dat is in één woord het resultaat van onze bruiloftsfoto’s gemaakt door Erica.
Na een loveshoot door Delft als “verkenningsrondje” zijn ook de huwelijksfoto’s zeer geslaagd.
Het album als geheel vertelt de dag ook zoals deze voor ons gevoeld heeft.
Mark & Elise

Knap staaltje werk!

Na lang zoeken naar een fotograaf voor onze trouwerij viel ons oog op de website van Erica. Mooie foto’s geschoten waarbij we een goed gevoel hadden.

Dit gevoel werd bevestigd nadat we de foto’s van de pre-wedding shoot hadden gekregen.
We zijn blij dat we Erica hebben gevraagd voor onze trouwdag. De foto’s zijn echt geweldig!

Joeke van der Velde

Goed verzorgd

Erica heeft onze huwelijksreportage gemaakt. Het was op die dag ruim 30 graden toen we na de huwelijksvoltrekking in Drachten de foto’s gingen maken in Aqua Zoo te Leeuwarden. Altijd leuk als de dieren niet meewerken en gewoon lekker doen wat ze zelf willen haha. Maar de foto’s zijn echt allemaal super geworden.

We hebben alle foto’s op dvd en die ziet er ook tot in de puntjes verzorgt uit. Op het album hebben we wat langer moeten wachten, maar ook zeer zeker de moeite waard. Wie weet zien we elkaar nog eens met foto’s maken in de toekomst.

Maartje Zwier - Zwarts

Gaat in op wensen

Wij zijn zeer blij dat Erica van Foto Turmel onze bruiloft heeft gefotografeerd. Ze maakt erg mooie foto’s en gaat goed in op de wensen van ons als bruidspaar. Ze heeft echt passie voor haar werk en gaat echt voor het mooiste resultaat.

Om tal van redenen zouden we haar aan iedereen aanbevelen.

Samen gevat: een erg mooi resultaat en vriendelijke fotograaf!

Wout & Roselinde de Vries

Ze lette op details

Deze fotografe is echt top! Ze heeft op onze trouwdag de foto’s gemaakt. De foto’s zijn niet mooi, maar prachtig!!!

Ze lette op alle details; dingen wat een ieder niet meteen opmerkt, merkte zij wel op en maakte daarvan een foto. Bijvoorbeeld de knipoog van mijn achtjarige dochter aan iemand bij het binnenlopen van de kerk en een close-up van de bruid bij het wegpinken van haar tranen.

We raden deze fotografe zeker aan iedereen aan.

Erica, bedankt!

Henk & Stephanie