Destination wedding | Italië, Daniel en Lena

Destination wedding Italië – 25 februari 2018 

Wauw! Mijn eerste destination wedding en wat voor één. In de Italiaanse bergen, omringd door dikke pakken sneeuw, mocht ik de bruiloft van Daniël en Lena fotograferen. Via hun trouwambtenaar Ria Kuipers-Andrea kwam ik met het stel in contact en na een kennismakingsgesprek kreeg ik te horen dat ik mee mocht naar hun droombruiloft.

Sneeuw en zon

De dag begon met mist en regen, als dat maar goed ging komen. Na het vastleggen van de voorbereidingen bij Daniël werd ik naar Lena gebracht om daar de laatste dingen te fotograferen voordat ze in haar jurk ging. Voordat de ceremonie, op 2300 meter hoogte, plaats vond hebben we een fotoreportage in Livigno gemaakt, midden op het stuwmeer. Wat een prachtige plek! Gaandeweg kwam de zon er ook nog bij en dat is de rest van de dag zo gebleven.

Later volgt het uitgebreide blog – als ik uitgestuiterd ben van deze ervaring-  voor nu eerst een preview.

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.