Loveshoot

Loveshoot Zwolle

Vier de liefde!

Standaard zit een loveshoot (pre-weddingshoot) bij mijn trouwreportages in. Ook als je niet gaat trouwen, maak ik graag een mooie reportage van jullie om de liefde te vieren. Want niets is mooier dan de band tussen twee mensen vast te leggen, op een ongedwongen manier. Als daglichtfotograaf streef ik er naar om met behulp van het natuurlijke licht tijdens jullie loveshoot de mooiste portretten en overzichtsfoto's te maken die tezamen een prachtige serie vormen. Net als bij bruiloften, is het bij loveshoots mijn drive om de liefde die ik zie en voel te vertalen naar mooie beelden.

Ik maak pure, echte reportages met gebruik van het natuurlijke licht. Geen afgesloten studio met flitsers, maar lekker naar buiten de ruimte in of vertrouwd in je eigen huis. Overdreven poseren is niet mijn ding, dus ik laat jullie lekker jezelf zijn met en in houdingen die jullie fijn vinden. Wel zal ik hier en daar subtiele aanwijzingen geven zodat jullie er op je best op komen te staan. Ik maak waar nodig ook gebruik van de Beloved/Moment Design technieken, om zo nog meer de pure, oprechte emoties te vangen.

Mijn werkwijze

Geïnteresseerd in een fotoreportage bij mij, maar wil je graag weten hoe dat in zijn werk gaat? Hieronder leg ik in het kort uit hoe ik te werk ga. Zijn er na het lezen van het onderstaande toch nog vragen, stel ze gerust!

Voorgesprek

Na ontvangst van jullie boeking, zal ik per e-mail of telefonisch contact opnemen voor een voorgesprek om de reportage en jullie wensen te bespreken; tenzij in jullie e-mail alles al duidelijk is omschreven.  Ik fotografeer uitsluitend op locatie, dus zullen we in overleg een mooie plek voor de fotoreportage uit kiezen. Ik ga het liefste met jullie naar buiten de natuur in, maar een ruime en lichte binnenlocatie is ook zeker van harte welkom.  Ook zal ik indien nodig kledingadvies geven, wat past bij de gekozen locatie.

Tijdens het eventuele voorgesprek zullen jullie wensen voorop staan, zodat ik duidelijk krijg wat jullie van mij verwachten. Ik geef uitleg over mijn pakketten en mocht het nodig zijn ook over de diverse producten die ik kan leveren. Ik zet me in om binnen mijn eigen stijl een fotoreportage neer te zetten die volledig bij jullie past.

Op locatie

Het voordeel voor mij van op locatie werken is dat ik met veel verschillende locaties te maken krijg en daardoor is geen één fotoreportage bij mij hetzelfde. Ik maak gebruik van natuurlijk licht en door de omgeving te gebruiken kan ik dat naar mijn hand zetten. Mijn favoriete momenten op de dag zijn het uur net na zonsopkomst en het uur voor zonsondergang, omdat je dan prachtig licht hebt: het golden hour. Maar ook op een dag met bewolking weet ik hoe ik het aanwezige licht naar mijn hand kan zetten, zodat ik de mooiste foto's van jullie maken.

Tijdens de reportage zelf werk ik voornamelijk 'in het moment'. Ik observeer vanaf een afstandje en registreer met mijn camera wat ik zie, al dan niet met kleine aanwijzingen van mijn kant. Ik streef er naar om met mijn reportages voor elkaar te krijgen dat je na afloop zegt: "Ja, zo zijn wij!" Voor elke reportage neem ik ruim de tijd, omdat nu eenmaal niet iedereen direct aan mij gewend is.

Na de reportage

Na de reportage duurt het zo'n drie weken voordat ik jullie een online galerij laat zien met daarin de 15 tot 20 beste foto's uit de reportage. Hieruit kun jij de foto's kiezen die je graag hebben wilt en via de galerij of e-mail aan mij doorgeven. Afhankelijk van de inhoud van je bestelling duurt het een paar weken voordat je de producten in huis hebt.

Zijn er nog vragen of willen jullie meer informatie? Stuur me gerust een berichtje!