Trouwreportage Enschede | Richard en Irene

Trouwreportage – 18 augustus 2017

Op mijn eigen trouwdag – zes jaar geleden alweer! – ben ik in Enschede geweest voor de trouwreportage van Richard en Irene. Ik had hier enorm veel zin in, omdat de bruidegom uit Groot-Brittannië komt en de bruiloft dus een Britse tint heeft gekregen. Met blauw en wit als themakleuren – tot in de details doorgevoerd – is het een mooie mix van Nederland en Engeland geworden.

Jaguar

Mijn dag is gestart bij het ouderlijk huis van Irene; een paar deuren verder dan haar eigen huis waar Richard met zijn ‘best men’ vol spanning aan het wachten was op wat komen zou. Bij mijn aankomst legde de visagiste de laatste hand aan het haar en de make-up van Irene, waarna ze haar prachtige trouwjurk kon aantrekken. Dit wel met hulp van haar moeder voor het rijgen en haar nichtje voor de knoopjes van de top; ze zag ze er schitterend uit! Hierna hebben we buiten bij de versierde boog een aantal foto’s gemaakt, zowel van de dames als de heren, waarna het tijd was om in de auto te stappen op weg naar de trouwlocatie. Irene en haar vader werden vervoerd in een oude “Inspector Morse” auto, een prachtige Jaguar oldtimer. Richard werd in een nieuwer type vervoerd.

Blauw wit

De ceremonie vond in Parklocatie De Jaargetijden in Enschede plaats en was tweetalig, zodat ook de familie van Richard de ceremonie kon volgen. Intiem en liefdevol, dat zijn de twee woorden die hun bruiloft het beste omschrijven. Irene werd weggegeven door haar vader, altijd weer zo’n bijzonder moment. Alleen de naaste familie was aanwezig bij de ceremonie, taart en het diner – zo had iedereen de tijd om met elkaar te praten en elkaar ook wat beter te leren kennen want de beide families zien elkaar natuurlijk niet wekelijks. Onder het genot van een glas champagne en het gerinkel van de belletjes op de wedding wands liep het bruidspaar naar de tuin voor het aansnijden van de taart. Deze was prachtig en de blauwgekleurde tulpen die ook in het boeket zaten kwamen op de witte taart terug.

Na het nuttigen van de taart en het maken van de familiefoto’s ben ik met het bruidspaar en de videograaf nog even door het park gelopen. Helaas is het niet helemaal droog gebleven, dus gingen we na een aantal foto’s buiten in de regen naar binnen voor de laatste foto’s binnen.  Voor het bruidspaar werd het tijd voor het gezamenlijke diner en avondfeest en ik ging terug naar huis, om ‘s avonds mijn eigen huwelijksjubileum nog te vieren samen met mijn man.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.